Welcome

Username:

Password:
Remember me

[ ]
[ ]

Online

Guests: 5, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 3215
Newest member: Andrei2017

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup


Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare preferabil astazi aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???
Astept mesaj pe PM de la cine are de vanzare!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly velifera,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai exista cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???? sad please
Astept sa ma contactati pe PM!!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6???
Astept mesaj pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Chiar nu mai e nimeni in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns numai de la cine vinde!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns de la cine are de vanzare!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy si neoni in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!


Friday 17 November 2006

Regulament & instructiuni

  Friday 17 November 2006 - 04:27:57 | Dan

Regulament si instrucţiuni de utilizarea secţiunilor oferite de aquarium.ro

a
quarium.ro este o comunitate ce se adresează tuturor iubitorilor de acvaristică din România şi nu numai. Pentru a menţine această comunitate într-o cât mai strânsă legătură şi armonie, vă prezentăm câteva reguli şi instrucţiuni ce trebuiesc respectate.
Încălcarea regulilor prezente aici duce la sancţiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinată sau chiar ştergerea contului.
În momentul în care vă înregistraţi pe site sau trimiteţi un mesaj, considerăm că aţi citit şi aţi fost de acord cu acest regulament.

ÎNREGISTRAREA PE SITE
Înregistrarea pe site cu nume si nickuri obscene sau jignitoare sunt interzise.
Este interzisă înregistrarea pe site cu date false sau eronate, astfel de conturi sunt şterse.
Conturile de tip clonă (înregistrarea mai multor conturi per utilizator) nu sunt acceptate şi vor fi şterse.

PREZENTAREA NOILOR MEMBRII
Pentru o mai bună integrare în colectivul comunităţii, noii veniţi au obligaţia de a se prezenta la rubrica agenda personală din cadrul forumului cu numele întreg, să-şi prezinte intenţiile ce au stat la baza înregistrării pe site şi să-şi facă cunoscută experienţa (acolo unde este cazul) şi materialul biologic de care dispun.

REGULAMENTUL FORUMULUI
· Utilizarea limbii romane şi exprimarea corecta în cadrul forumului este o condiţie de bază pentru a fi membru al acestui forum, însa comentariile privind gramatica folosită de ceilalţi participanţi nu îşi au locul pe forum; le puteţi face dacă doriţi, folosind mesageria privată. Nu uitaţi că mulţi dintre membrii sunt plecaţi din România iar evoluţiile lor gramaticale nu fac obiectul acestui forum. Vă rugam nu folosiţi grupări de litere de genul tz sau sh în locul diacriticelor; după semnele de punctuaţie folosiţi spaţiu; începeţi fraza cu litera mare. Nu repetaţi acelaşi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

· Înainte de scriere căutaţi cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postării de doua ori a aceluiaşi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastră. Puteţi folosi funcţia de CAUTARE. Ex: Search după "guppy" - pentru a găsi toate discuţiile referitoare la "guppy")

· Scrieţi mesaje a căror subiect să fie legat doar de subiectul discutat în acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.

· Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă.

· Este interzisă postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri către site-uri care conţin asemenea materiale.

· Este interzisă postarea informaţiilor care încalcă legea drepturilor de autor. În cazul în care este implicită prezentarea unui asemenea material, ataşaţi sursa informaţională.

· Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj care nu deranjează pe ceilalţi utilizatori:
- nu folosiţi în mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
- nu folosiţi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
- nu postaţi mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu literă mare;
- nu porniţi discuţii incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
- nu scrieţi doua mesaje unul după altul.

· Când se răspunde la un anumit topic, sunteţi rugaţi să nu deviaţi de la subiectul discuţiei. Scrieţi mesaje a căror subiect să fie legat doar de subiectul discutat în acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse. Dacă simţiţi nevoia dezbaterii unui alt subiect decât cel în cauza, deschideţi un topic nou.

· Nu daţi răspunsuri telegrafice de genul "DA", "NU", "NU STIU", "AM VAZUT", "O SA FAC", "DE CE", "SALUT", "PA"… etc. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva sau pentru acumulare de număr de posturi ! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi nimic de spus lăsaţi pe ceilalţi să o facă. Nu intraţi în dialoguri de tip chat pe forum. Dacă aveţi ceva de comunicat sau pur si simplu doriţi sa staţi la taclale cu un anume utilizator, folosiţi celelalte metode de comunicare: ex. messenger, E-mail, etc.

· este complet interzis orice atac la persoană; discutaţi ideea şi nu persoana.

· nu includeţi în semnătura dumneavoastră diverse mesaje obscene, adrese de E-mail, imagini sau mai multe link-uri ce nu sunt personale.

· Această comunitate se bazează pe înţelegere şi respect reciproc. Aşadar, sunt interzise cu desăvârşire injuriile, afirmaţiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

· Este interzisă ironia de prost gust, fără sens şi orice mesaj care îl poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care îşi exprima acel punct de vedere.

· Nu vă promovaţi propriul site sau alte site-uri la care sunteţi afiliat, nu acesta este scopul acestui forum şi prin urmare, mesajele cu scop publicitar vădit vor fi şterse.

· Moderatorii nu sunt numiţi pe baza numărului de mesaje. Aşadar, nu abuzaţi, trimiteţi mesaje doar daca aveţi ceva interesant de spus şi doar la subiect.

· Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc şi mesajele monosilabice) şi cele gen 'învaţă cum să te îmbogăţeşti peste noapte' sunt interzise şi vor fi şterse de către moderatorii acestui forum.

· Nu trimiteţi mesaje cu conţinut personal sau mesaje ne solicitate (spam) membrilor forumului. Abuzul, în această privinţă, poate duce la desfiinţarea contului.

· Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevant pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjecţii: Aoleuuu, Bah ... prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

· Titulaturi şi statute speciale. Titulaturile cu care sunt înzestraţi membrii forumului sunt impuse de numărul de posturi efectuat şi sunt în directa corelare cu rangul prezentat deasupra avatarului. Pe măsura ce numărul de posturi creste, pe baza unor limitări impuse, atât titulatura cât şi rangul se modifica. Statutele speciale acordate anumitor membrii sunt menite să vina ca o recompensă adusă acelora ce şi-au dovedit pe deplin prin consistenţa si calitate posturile efectuate sau care sunt cunoscuţi prin experienţa acumulată în domeniul acvaristicii indiferent de numărul de posturi efectuat. Atât persoanele în cauză cât şi statutul nu trebuiesc comentate. Ei fac onoare acvaristicii româneşti şi ne mândrim să-i avem printre noi.

· Moderarea si Administrarea este asigurată de grupurile de moderatori şi admini existente în cadrul forumului, care veghează la buna desfăşurare a discuţiilor şi la bunul mers al programelor şi utilitarelor folosite pe acest site. Aşadar, nu va implicaţi in discuţii non-sens privind aceste subiecte. Ele nu fac obiectul prezenţei dumneavoastră pe forum. Dacă aveţi probleme în utilizarea necorespunzătoare a anumitor servicii aparţinând aquarium.ro vă rugăm să contactaţi grupul de administratori. De asemenea, sugestiile dumneavoastră menite să îmbunătăţească calitativ forumul, pot fi discutate la rubrica “Forum”.

· Moderatorii nu sunt altceva decât useri normali care au în plus anumite responsabilităţi de care trebuie să ţină cont. Ei, împreuna cu administratorii care le supraveghează activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor păstra cât se poate discuţiile on-topic şi vor avea grijă ca cei care doresc instalarea haosului pe forum să fie avertizaţi sau şterşi din forum.

· Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discuţiilor, intervenind doar în cazuri speciale (mai exact, încălcarea regulamentului).

· Moderatorul nu are obligaţia să dea detalii asupra acţiunilor sale (mai ales în momentul în care scopul acestora este evident). Dacă insa consideraţi că aţi fost penalizat pe nedrept de un moderator, vă invitam să contactaţi unul din administratori site-ului pentru a lamuri această situaţie (şi moderatorul poate fi sancţionat la rândul său, putând chiar pierde statutul de moderator).

· În funcţie de calitatea mesajelor, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. În special, aceia dintre dumneavoastră care au pasiune pentru un anumit domeniu, această pasiune fiind oglindită în calitatea mesajelor, vor fi contactaţi pentru a fi rugaţi să ne ajute în moderarea forumului.

· Moderatorii au obligaţia să şteargă mesajele cu înjurături sau jigniri şi să mute mesajele ce tratează alt subiect decât tematica categoriei în locul indicat pentru acel tip de mesaj.

· Moderatorii au dreptul să modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, cu interjecţii, sau care nu reflectă natura subiectului, iar titlurile foarte lungi să le scurteze pe subiectul mesajului.

· Orice nemulţumire, abatere de la regulament, propuneri de ban, sau alte informaţii în legătură cu moderatorii şi membrii forumului vor fi scrise în categoria creata special pentru moderatori, categoria fiind vizibila doar lor!

· Moderatorii nu au dreptul să şteargă mesaje din proprie voinţa.

· Acest forum creează automat o copie pe server a bazei de date, cei care sunt prinşi ulterior că au şters mesaje aiurea vor fi daţi afara fără drept de reintrare pe site!

· Moderatorii trebuie să reacţioneze promt când discuţia tinde să o ia off-topic şi să încerce îndreptarea ei prin postarea unui mesaj de avertizare, să avertizeze sau să penalizeze membrii ce încălcă în mod intenţionat regulamentul acestui forum, şi să propună ştergerea membrilor cu probleme de comportament.

· Moderatorii trebuie să aibă o atitudine şi un limbaj civilizat fata de toţi utilizatorii acestui forum şi să le răspundă la mesaje doar daca ştiu.

· Moderatorii trebuie să aibă o prezenţă regulată pe acest forum şi să se implice în dezvoltarea acestui forum prin crearea de noi subiecte interesante.

· Moderatorii trebuie să aibă un minim de cunoştinţe pe domeniul care îl moderează.

REGULI DE UTILIZARE A GALERIEI FOTO
- La galeria foto nu sunt acceptate decat pozele personale.
- Nu postati poze gasite pe google sau alte site-uri.
- Dimensiunile la care sunt acceptate pozele la galerie sunt: max. 1024 x 768, minim 800 x 600. Pozele care nu se incadreaza intre aceste limite sunt sterse.
- Nu sunt acceptate  poze neclare din care nu se poate intelege nimic

RECLAMA PE
aquarium.ro
Orice formă de reclama fara acordul proprietarului acestui site este strict interzisa. Nu promovaţi alte site-uri, afaceri sau interese.

Acestea sunt regulile acestui site. Când vom considera necesar, vom modifica sau adăuga noi puncte de regulament.

In speranţa ca veţi găsi aici partenerii, amicii sau prietenii de discuţie in domeniul acvaristicii pe măsura doleanţelor dumneavoastră, va dorim acvaristică plăcută

Vă mulţumim,
Administraţia
aquarium.ro
printer friendly create pdf of this news item

Comments are turned off for this item

Posturi noi

  Thread Poster Views Replies Lastpost
No New Posts Inca o nelamurire cu privire la Ramirezi!!! (Cichlidae Americane) alynn52bkx 8249 9 The_Mask
Sun 17 Sep 2017, 10:21 
No New Posts mutare filtru JUWEL Rekord 60 (Amenajare si design acvatic) tedy2007 2573 0 -
 
No New Posts filtru fund (Apa si filtrarea ei) Magnetar 5158 0 -
 
No New Posts problema iluminat juvel 180 2x45 wati (Iluminare) alin_ursul 14678 5 aspi
Fri 16 May 2014, 14:19 
No New Posts salutare am o problema (Apa si filtrarea ei) medievil 13642 1 pork
Fri 11 Apr 2014, 02:05 
No New Posts moss (Acvaristica pentru incepatori) seferjesirah 13832 1 pork
Fri 11 Apr 2014, 02:03 
Sticky Thread Iluminarea acvariilor (Iluminare) simi 35234 38 pork
Mon 21 Oct 2013, 18:41 
No New Posts Acvarist reciclat (Agenda personala) Magnetar 14747 6 pork
Mon 21 Oct 2013, 18:36 
No New Posts Se poate? (Forum acvaristic) laurentiufarin 14142 5 pork
Mon 21 Oct 2013, 18:34 
No New Posts on Popular Thread pond (Pond) dodo 38739 47 dodo
Sun 18 Aug 2013, 12:30 
No New Posts Setup ciclide (Cichlidae Africane) slepless 10986 2 slepless
Sat 20 Jul 2013, 15:12 
No New Posts Surse vietuitoare sanatoase (Talk show) Magnetar 7980 1 Magnetar
Sat 11 May 2013, 20:15 
No New Posts problema cu guppy si apa (Agenda personala) AdrianBM 11306 7 Dragosdiscus
Thu 04 Apr 2013, 15:07 
No New Posts urgenta maximaaaaaaaaa (Boli - Tratamente) verushca2013 10213 4 Dragosdiscus
Wed 27 Mar 2013, 15:49 
No New Posts joc (Talk show) mady 6644 3 sendra25
Wed 27 Feb 2013, 17:01 
Threads: 3444 | Replies: 28700 | Views: 14227741

News Categories

 News
 Regulament & instructiuni
e107 On Friday 17 November 2006 - 04:27:57 |
     

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def.php on line 20