Main Menu

Welcome

Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]

Guests: 7, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 2585
Newest member: cata

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Cristi
Plantele au fost rezervate

Cristi
Donez plante in Bucuresti, daca vrea cineva sa imi dea un pm.

slepless
Vand Pterophyllum scalare, varietatea- scalari koi. Pestii au 5-6 cm si aprox 3 luni.Pot sa-i trimit si in localitatile apropiate.

WDTSTEFF
cumpar echinodorus (mai putin tenellus si cordifoliusare) are cineva din bucuresti?

Cristi
Are cineva din Bucuresti de dat o femela de betta splendes??

keno
Vand cichlasoma nigrofasciatum 3-5 cm , 5 lei bucata sau 4 la 15 lei.
Detalii pe pm !

slepless
Vand 3 femele sio 3 masculi Ttrichogaster trichopterus- varietatea (Cosby)de 10 cm, si 2 trichogaster leeri, 10 ron /buc
Detalii pe pm

aurash
vand artemia salina

eXotic
A mai ramas acvariul filtrul si perechea de ciclide

licone

Forums

Moderators: heckelcross, ebogdan, ADX, Mark, elgreco, Razvan Radu, marinik_the_1, Dan, oscar, Dragosdiscus
Author Post
guppy_star
Wed 28 Jul 2010, 11:22

Registered Member #2452
prietena mea mi-a lasat in grija un betta deoarece ea va pleca in strainatate .E intr-un cub de 2 l ,stiu ca e mic dar peste 1 luna ii voi lua un acvariu de 10 l !Problema este ca azi cand i-am schimbat apa a sarit din acvariu si l-am gasit pe jos l-am pus repede in acvariu intrebarea este oare va supravietui ? ati avut betta care a sarit din acvariu si a supravietuit ??
Back to top
drdiscus
Wed 28 Jul 2010, 12:44

Registered Member #1701
Poate supravietui, dar de ce a sarit?Ai schimbat cumva toata apa odata?Cu apa de la robinet?
Back to top
guppy_star
Wed 28 Jul 2010, 13:38

Registered Member #2452
am schimbat 50 la suta din apa si cu apa tinuta la decantat 24 de ore..
Back to top
florinel
Wed 28 Jul 2010, 18:58

Registered Member #2817
E cam mult 50% din apă!

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
drdiscus
Wed 28 Jul 2010, 19:05

Registered Member #1701
Nu e mult deloc.Eu schimb la discusi 70% din apa cu apa direct de la retea.
Back to top
florinel
Wed 28 Jul 2010, 19:45

Registered Member #2817
Având în vedere că-l ține într-un cub de 2l,mă gândeam că e puțin cam mult!

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
Dragosdiscus
Wed 28 Jul 2010, 20:35
PIGEON BLOOD

Registered Member #1131
Nu este nicio surpriza. Am avut mai multi betani plecati pe uscat, si asta in conditiile unor bazine relativ bine acoperite. N-are legatura cu schimbul de apa, pestele fiind relativ indiferent la parametrii chimic. Nu-i va place cloramina, evident, dar asta in concentratii de mult letale pentru alte specii. Daca sta cu inotatoarele stranse, pe fundul vasului si fara vlaga, este cazul unui schimb rapid, este de regula semnul unui nivel exagerat al amoniacului (amoniului la pH<7)/nitritilor/nitratilor. Pe cat posibil apa cu temperatura apropiata. A nu se uita ca este o specie de apa calda, adica pe la 28 gr.
Revenind la problema initiala: daca misca, are mari sanse de recuoerare, fara adjuvante. Ar fi bune totusi cateva picaturi de albastru de metil (metilfish eventual), just in case.

Hope for the best; expect the worst.

Back to top
guppy_star
Thu 29 Jul 2010, 13:12

Registered Member #2452
Azi si-a mai revenit !E mai activ ca atunci cand l-am adus ! Probabil pentru ca i-am scos sutele de scoici pe care prietena mea le-a pus in ,,acvariul`` de 5 * ! Eu am pe langa el inca doi betta dar traiesc in 36 l fiecare ...imi e mila de el pentru ca e intr-un spatiu restrans insa trebuie sa astepte pana luna viitoare noua lui casa!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF