Main Menu

Welcome

Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]

Guests: 15, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 2586
Newest member: prigat

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Cristi
Plantele au fost rezervate

Cristi
Donez plante in Bucuresti, daca vrea cineva sa imi dea un pm.

slepless
Vand Pterophyllum scalare, varietatea- scalari koi. Pestii au 5-6 cm si aprox 3 luni.Pot sa-i trimit si in localitatile apropiate.

WDTSTEFF
cumpar echinodorus (mai putin tenellus si cordifoliusare) are cineva din bucuresti?

Cristi
Are cineva din Bucuresti de dat o femela de betta splendes??

keno
Vand cichlasoma nigrofasciatum 3-5 cm , 5 lei bucata sau 4 la 15 lei.
Detalii pe pm !

slepless
Vand 3 femele sio 3 masculi Ttrichogaster trichopterus- varietatea (Cosby)de 10 cm, si 2 trichogaster leeri, 10 ron /buc
Detalii pe pm

aurash
vand artemia salina

eXotic
A mai ramas acvariul filtrul si perechea de ciclide

licone

Forums

Moderators: heckelcross, ebogdan, ADX, Mark, elgreco, Razvan Radu, marinik_the_1, Dan, oscar, Dragosdiscus
Author Post
mtd
Fri 23 Jul 2010, 08:46

Registered Member #2961
Nu stiu daca cineva a mai postat,dar cred ca e de interes pentru un acvarist,si eu
am vazut anuntul pe un sait, nu stiu care dar vreau sal pun sau daca a mai aparut sal
reamintesc colegilor.
La editura TEORA, vanzari onlain,gasiti si puteti lua carte
   PESTI DE ACVARIU-GHID ILUSTRAT DE LA A LA Z.
Pentru expediere nu se percepe taxa dela 20 lei in sus, iar cartea nu e scumpa,va dati seama daca pentru mine pensionar nu e scumpa.
Valoarea ei este de 35,79 lei-e foarte interesanta pentru cei cu activitate mediocara , incepatori mai ales,cei cu state vechi e adevarat cunosc speciile.

Pazesteti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii.
Back to top
florinel
Fri 23 Jul 2010, 08:57

Registered Member #2817
Păi eu aș fi interesat despre acestă carte,aș vrea să cumpăr!mtd mă putețți ajuta să îmi comand și eu o carte?

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
mtd
Fri 23 Jul 2010, 13:19

Registered Member #2961
Imi cer scuze.....
Cei care doriti cartea o gasiti pe urmatoarea adresa:
si o puteti comanda la urmatoarele adrese:

Editura teora cartea prin posta
email:cppsibiu@gmail.com
O astfel de carte e buna in biblioteca orcarui acvarist.
Un profesor ne spunea Un tocilsr stie sa raspunda cateodata,
Dar un om destept stie unde trebuie sa caute raspunsul in biblioteca.
Si asa e cap electronic sa ai nu le ti minte pe toate, dar daca sti unde sa cauti ai cartea esti salvat.

Pazesteti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii.
Back to top
florinel
Fri 23 Jul 2010, 16:57

Registered Member #2817
Mulțumim mtd,o să încerc să îmi fac comandă!Ms

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF