Main Menu

Welcome

Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]

Guests: 16, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 2585
Newest member: cata

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Cristi
Plantele au fost rezervate

Cristi
Donez plante in Bucuresti, daca vrea cineva sa imi dea un pm.

slepless
Vand Pterophyllum scalare, varietatea- scalari koi. Pestii au 5-6 cm si aprox 3 luni.Pot sa-i trimit si in localitatile apropiate.

WDTSTEFF
cumpar echinodorus (mai putin tenellus si cordifoliusare) are cineva din bucuresti?

Cristi
Are cineva din Bucuresti de dat o femela de betta splendes??

keno
Vand cichlasoma nigrofasciatum 3-5 cm , 5 lei bucata sau 4 la 15 lei.
Detalii pe pm !

slepless
Vand 3 femele sio 3 masculi Ttrichogaster trichopterus- varietatea (Cosby)de 10 cm, si 2 trichogaster leeri, 10 ron /buc
Detalii pe pm

aurash
vand artemia salina

eXotic
A mai ramas acvariul filtrul si perechea de ciclide

licone

Forums

Comunitatea Aquarium.ro - acvariu, acvaristica, pesti, plante :: Forums :: COMUNITATEA ACVARISTICĂ aquarium.ro :: Agenda personala

<< Previous thread | Next thread >>
Salutare si bine v-am gasit!
Moderators: heckelcross, ebogdan, ADX, Mark, elgreco, Razvan Radu, marinik_the_1, Dan, oscar, Dragosdiscus
Author Post
bizar79xxx
Fri 02 Jul 2010, 13:17
Registered Member #3001
Ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti (zona de sud), am avut acvarii inca de mic copil pana prin 2003 cand timpul nu mi-a mai permis, iar acum am restartat acest hobby, si inca de la inscrierea pe site am fost nepoliticos sarind peste introducere si actualizarea profilului fiind penalizat, drept pentru care imi cer scuze si cu aceasta ocazie. Pentru lunga pauza facuta in care am uitat multe din acele detalii care fac pana la urma diferenta si pentru ca nu am mai avut pana acum Chiclidae, trebuie sa ma consider incepator. Acum am un bazin circular de 190 litri brut / 165 litri net in care am Chiclidae africane (patru care mi s-a spus ca ar fi Elongatus dar eu tind sa cred ca-s Fuelleborni sau poate Lombardoi - urmeaza sa postez foto pentru ajutor identificare - intre 6-8 cm, un Aulonocara, am presupus eu, de cca 10cm si un Auratus - mascul cred - de cca 10-11 cm) si doresc sa merg inainte pe aceste trei specii, adaugand populatie pentru a crea un bun raport m-f. De asemenea am 11 Nigro intre 2,5 si 3,5 cm intr-un cub provizoriu, intentionand sa le fac cat de curand un habitat in care sa mai adauc inca o sp. de Chiclida americana (Herotilopia Multispinosa mi-ar placea) si sa merg inainte pe aceasta linie. Orice ajutor sau recomandare sunt binevenite. Voi posta imagini cat de curand - momentan am niste probleme cu calculatorul, simpla navigare fiind deosebit de complicata dar voi remedia rapid situatia).
Multumesc mult si pe curand

"Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Despre primul nu sunt insa sigur!" (A.Einstein)
Back to top
florinel
Fri 02 Jul 2010, 15:59

Registered Member #2817
Bun venit printre noi Mihai,numa bine îți doresc...ca și la restul debutanților îi indemn la mult studiu!Numa bine!Și ape limpezi!!!

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
Dan
Wed 14 Jul 2010, 16:24

Registered Member #1
Bine ai venit,
Asteptam sa postezi poze, poate reusim sa te ajutam la identificarea speciilor.

Zimbreanu Dan

Back to top
bizar79xxx
Wed 14 Jul 2010, 16:29
Registered Member #3001
Sal din pacate nu am avut cand. De identificat a mai ramas o singura femela si probabil saptamana viitoare voi pune si poze. S-au schimbat multe din descrierea initiala, am o pereche de oscari in plus, ceva schimbari la africani, in amenajare un bazin nou plantat si poate un nano cu creveti si "jungla"... sa ajung si eu cu ele "la zi" si apoi fac update-ul pe forum si pun pozele...

"Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Despre primul nu sunt insa sigur!" (A.Einstein)
Back to top
florinel
Wed 14 Jul 2010, 16:46

Registered Member #2817
Ai oscarii?Și eu dețin 3(au cam 10-12cm).Cât de mari sunt ai tăi?Poate facem ceva schimb de experiență pe seama oscarilor!

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
bizar79xxx
Wed 14 Jul 2010, 23:59
Registered Member #3001
Am doi "negrii" sa zic asa - aia clasici inchisi la culoare de vreo 10 cm si mai iau 4 red tiger de 8cm ...
Imi plac tare mult lenesii mei ca si comportament... sunt niste scumpi, asa molcomi si aparent indiferenti, dar in realitate comportamentul asta molcom ascunde o mare curiozitate si spirit de observatie... Am vazut ca au capacitatea de a-mi observa si invata obiceiurile, desi se spune ca pestii nu au memorie, ca in afara de informatia privint necesitatile si instinctele primare si supravietuirea se reseteaza constant memoria lor... totusi am vazut si la oscari si la multe alte specii ca au o anumita capacitate de a-ti invata obiceiurile constante si ca reactioneaza si ei la ele... dar cei doi lenesi m-au uimit... sub moaca aceea indiferenta ascund multe lucruri interesante:)

Back to top
florinel
Thu 15 Jul 2010, 00:59

Registered Member #2817
Și eu dețin 3„leneșii„cum le zici tu,ai mei sunt clasici...dar mar interesa și red tiger!Nu ai putea să mă ajuți cumva să intru și eu în posesia,unuia sau chiar 2 red tiger.Sunt curios ce condiții ce oferi?

Back to top
bizar79xxx
Thu 15 Jul 2010, 01:19
Registered Member #3001
Eu tigerii ii iau de la brasov de la cineva si mai are si alte specii mai rare de americani si west africa... preturi ok... fac un 600 litri in august pentru oscari seventual inca 2 specii ( o pereche din fiecare specie noua). Acum au un 200 litri de imprumut ca am facut 30 de rocade cu bazinele...

Back to top
florinel
Sun 25 Jul 2010, 23:20

Registered Member #2817
Eu am renunţat la ei,îmi pare rău dar aste e!

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF