Main Menu

Welcome

Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]

Guests: 9, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 2585
Newest member: cata

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Cristi
Plantele au fost rezervate

Cristi
Donez plante in Bucuresti, daca vrea cineva sa imi dea un pm.

slepless
Vand Pterophyllum scalare, varietatea- scalari koi. Pestii au 5-6 cm si aprox 3 luni.Pot sa-i trimit si in localitatile apropiate.

WDTSTEFF
cumpar echinodorus (mai putin tenellus si cordifoliusare) are cineva din bucuresti?

Cristi
Are cineva din Bucuresti de dat o femela de betta splendes??

keno
Vand cichlasoma nigrofasciatum 3-5 cm , 5 lei bucata sau 4 la 15 lei.
Detalii pe pm !

slepless
Vand 3 femele sio 3 masculi Ttrichogaster trichopterus- varietatea (Cosby)de 10 cm, si 2 trichogaster leeri, 10 ron /buc
Detalii pe pm

aurash
vand artemia salina

eXotic
A mai ramas acvariul filtrul si perechea de ciclide

licone

Forums

Comunitatea Aquarium.ro - acvariu, acvaristica, pesti, plante :: Forums :: COMPONENTE ŞI COMPOZIŢII ACVATICE :: Amenajare si design acvatic

<< Previous thread | Next thread >>
capc din polistiren extrudat !!???
Moderators: heckelcross, ebogdan, ADX, Mark, elgreco, Razvan Radu, marinik_the_1, Dan, oscar, Dragosdiscus
Author Post
aspi
Mon 25 Jan 2010, 13:58

Registered Member #2643
ma tot intreb,daca ar merge facut un capac din polistiren extrudat,mie mi se pare o idee ok,usor de pus in practica si usor de realizat intr-un timp f scurt....mai e vreun "nebun" ca mine care sa fi incercat asa ceva,sau sa ii treaca asta prin cap?
Back to top
ana_teo
Tue 26 Jan 2010, 09:56
Registered Member #2711
Ai grija, polistirenul (inclusiv extrudat) se topeste la caldura. M-am gandit si eu, dar nu cred ca e prea practic. In plus, cu ce il finisezi? E destul de fragil, totusi, iar un cot sau un obiect cazut pe el il vor face praf. Greu de fixat neoanele in el, de asemenea. Mai degraba sandwich mouse (carton cu poliuretan la mijloc), dar mai sigur PVC, zic eu. Si eu imi storc mintea sa fac din c... bici (capac de acvariu). Daca gasesc ceva, iti spun.
Back to top
aspi
Tue 26 Jan 2010, 18:20

Registered Member #2643
poi,,,caldura nu e f mare,cred eu de la un neon...daca era bec cu filament poate,de finisat,,,cu o pila foarte fina,pt ca e mult mai dur decat polistirenul normal...dap fragil stiu ca ar fi...sunt constient dar nu arunc sau pun obiecte grele pe acvariu...e soar o idee..:-??,orcum fac doar decoruri din polistiren,capace nu ma apuc..;))..doar ma gandeam la asta.
Back to top
dj_ando_83
Wed 27 Jan 2010, 08:20

Registered Member #2064
din cate materiale din care se pot face capace exista tocmai pe asta l-ai ales.
Back to top
aspi
Wed 27 Jan 2010, 12:00

Registered Member #2643
...nu e vb ca l-am ales..e doar o intrebare..si cel mai usor de taiat manipulat modelat etc..:-??...eu capac am la acvariu,si nu imi trebuie dar ma intrebam daca se poate atat..:-??..
Back to top
Gandalf
Thu 15 Jul 2010, 21:31

Registered Member #2543
Am ajuns cam tarziu dar... Am folosit polistiren extrudat la un acvariu mic(30/35).Am prins pe capac si un neon si totul este ok.
Finisajul pe la colturi l-am facut cu shmirghel fin, cred ca 180, apoi am splat cu apa multa. Nu rezista la greutati mari pe suprafata mica, dar daca folosesti un sistem de lamele s-ar putea sa prinzi ceva mai masiv.Merita sa incerci. Materialul este foarte usor.

Respect pe cei ce reusesc sa creeze un colt de natura
Back to top
florinel
Thu 15 Jul 2010, 23:07

Registered Member #2817
Eu am folosit polistiren extrudat ca și suport pentru unele dintre acvarile mele...dar vin să te întreb oare condensul de apă și vapori nu va afecta acest polistiren extrudat?Te întreb nu din răutate sau ceva,te întreb că nu știu(pură curiozitate).

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top
aspi
Sun 18 Jul 2010, 19:36

Registered Member #2643
salut...pana la urma nu am mai facut nimic...din proiectu asta...chestia cu polistirenu nu are nici o gara cu apa..:-??...am decor de poistiren in acvariu de mult tp care sta permanent in apa...si e ok..:-??...cel extrudat e si mai rezistent...:-??..ms de sfaturi
Back to top
florinel
Sun 18 Jul 2010, 22:14

Registered Member #2817
Nu ne arați ceva poze?

florinel.. Calitatea unui acvarist nu este dată de numărul de acvarii ci de calitatea acvariilor pe care le are,modul în care își satisface pasiunea în spațiul limitat pe care îl are la dispoziție,de cunoștințele dobândite,de calitatea aparatelor și dispozitivelor pe care le-a proiectat și construit singur..una dintre multele definiți ale acvaristici.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF