Welcome

Username:

Password:
Remember me

[ ]
[ ]

Online

Guests: 4, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 3215
Newest member: Andrei2017

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup


Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare preferabil astazi aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???
Astept mesaj pe PM de la cine are de vanzare!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly velifera,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai exista cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???? sad please
Astept sa ma contactati pe PM!!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6???
Astept mesaj pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Chiar nu mai e nimeni in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns numai de la cine vinde!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns de la cine are de vanzare!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy si neoni in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!


Mixtura din inima de vita


by heckelcross
in Hrana pestilorMixtura din inima de vita

Ingrediente:
- Inimă de vită
- Spanac
- Gălbenuş de ou
- Ulei de peste
- Grăsime de peste
- Boia de ardei dulce
- Vitamine
- Gelatină

Mod de preparare:
Se curăţă atent inima de vită de grăsime şi tendoane, si se controlează amănunţit, deoarece grăsimea rămasă se lipeste de peretii intestinelor si creaza un mediu foarte prielnic pentru inmultirea rapida a flagelatelor, care la randul lor prezintă un risc însemnat de înbolnăvire. După curăţare se cântăreşte carnea rămasă, pentru stabilirea cantităţii celorlalte ingrediente. Se amestecă 150 grame spanac blanşat, (10 sec. in sita, in apa clocotita si racit in apa cu gheata) cu două gălbenuşuri, o linguriţă de boia de ardei dulce, 8 ml. ulei de peste, 30 ml. grăsime de peşte, pentru fiecare kilogram de carne. Se macină carnea o dată prin sita de 6 mm şi pe urmă de 2 ori prin sita de 3 mm a maşinii de tocat, astfel încât să fie destul de măruntă chiar şi pentru peşti mai mici si se amesteca uniform cu restul ingredientelor. Se înmoaie foile de gelatină în apă cat mai rece cel puţin 10 minute, şi se topeşte într-un ibric care pluteste (cat sa nu stea pe fundul vasului cu apa) în apă fierbinte. Intr-un vas se cântăresc 450 grame de carne langa care se va pune gelatina topită din 5 foi, care cantaresc cu apa din ele 50 g. Cele două ingrediente se vor amesteca la inceput, 3-5 sec. cate putin si pe urma din ce in ce mai mult, cat mai repede şi trebuie introduse în pungă înaintea închegări compoziţiei. Din momentul in care s-a turnat gelatina langa carne si pana are mixtura din punga forma unei placi trebuie sa treaca cel mult 30 sec. Fara gelatina se altereaza mixtura repede si unii discusi mor intoxicati din  cauza asta. Temperatura ideala a mixturii, inainte de amestecul cu gelatina bine topita, este de 16°C. Daca-i mai rece se coaguleaza inainte de a putea fi formata placa. Daca-i mai calda dureaza congelarea mai mult decat alterarea. Congelarea dureaza in conditii optime ca. 16-20 de ore!

Mod de conservare:
Se vor folosi pungi pentru congelat alimente de 1,5 litrii în care se introduce mixtura sub formă de plăci cu grosimea de 6-10mm. Plăcile se pun la congelator în aşa fel încât să rămână spaţiu între ele pentru a se congela în cel mai scurt timp.


Mod de hrănire:

Se scoate o placă de la congelator şi se lasă pană se poate tăia cu cuţitul in fâşii subţiri pentru pui iar pentru adulţi în fâşii mai groase. Aceste fâşii se administrează peştilor congelate imediat după taiere.

Observaţii:

Trebuie sa fiţi atenţi la cantitatea de hrana pe care o administraţi, deoarece neconsumată se alterează foarte repede la 28 – 30 grade si totodată duce la alterarea calităţii apei.

Comments

heckelcross
24 Mar : 09:56
Reply to this
Vad ca am omis sa mentionez usturoiul. Cat am pus se vede in poze.Eu pun placile inca necongelate pe placi de plastic rigid sau sticla (Unele crapa la congelare!) si le distantez cu fasii inguste de ampora, intr-un cos de lada frigorifica. In locul placilor ar fi mai bune gratare de metal, ca sa inghete si de jos mai repede.

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def.php on line 20